Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JEM-id

Onlangs zijn wij met kweker Arcadia op bezoek geweest bij AGF klant Euro West. Net als in de groenten en fruit sector is een goed WMS (Warehouse Management System) in de sierteelt van groot belang voor de logistiek en afhandeling van het versproduct.

Euro West gebruikt al langere tijd de WMS App van GreenCommerce, ontwikkeld door JEM-id. Met deze bezoeken proberen we de twee sectoren elkaar te laten inspireren. Arjan Duijkers, Implementation Consultant: "π™ƒπ™šπ™© 𝙬𝙖𝙨 π™šπ™šπ™£ π™‘π™šπ™ͺ𝙠 π™—π™šπ™―π™€π™šπ™  π™šπ™£ 𝙀π™ͺ𝙧𝙀 π™’π™šπ™¨π™© π™žπ™¨ 𝙖𝙑 π™ͺπ™žπ™©π™œπ™šπ™£π™€π™™π™žπ™œπ™™ π™—π™žπ™Ÿ π˜Όπ™§π™˜π™–π™™π™žπ™– 𝙀𝙒 𝙀𝙀𝙠 𝙙𝙖𝙖𝙧 π™šπ™šπ™£π™¨ π™©π™š π™ π™€π™’π™šπ™£ π™ π™žπ™Ÿπ™ π™šπ™£ 𝙀π™₯ π™π™šπ™© π™’π™€π™’π™šπ™£π™© 𝙙𝙖𝙩 π™–π™‘π™‘π™šπ™¨ π™™π™§π™–π™–π™žπ™©."

#sierteelt #agf #WMS #greencommerce

Publicatiedatum: