Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
PEF Advantage Day 2022:

Elea viert 10e verjaardag en introduceert nieuw bandsysteem

Elea organiseert op 16 en 17 november haar jaarlijkse PEF Advantage Day in de faciliteiten van het bedrijf in Quakenbrück, Duitsland. Dit jaar zal het evenement ook een gelegenheid zijn om Elea's tienjarige jubileum te vieren.

Er worden presentaties en productdemonstraties gegeven door deskundigen uit de sector, waarbij de nadruk ligt op de vele voordelen van de PEF-technologie (Pulsed Electric Field). Deelnemers zullen leren hoe PEF-technologie de productkwaliteit kan verbeteren, het productieproces kan verbeteren, de opbrengst kan verhogen, energie kan besparen en de verwerkingskosten kan verlagen en nieuwe productmogelijkheden kan bieden aan de voedings-, dranken- en biotechnologiesector.

Een rondleiding in de Elea-showroom zal de deelnemers door het PEF-productassortiment van Elea leiden. Er zal gelegenheid zijn voor één-op-één sessies over PEF-oplossingen op maat van uw bedrijf. In combinatie met een sociaal programma is een interessant en interessant evenement gegarandeerd.

Bij deze gelegenheid zal Elea ook het nieuwe bandsysteem in haar productassortiment presenteren. De PEF Advantage B 1000-850 is ontwikkeld voor productieruns tot 90 t/u.

De machine heeft een hogere verwerkingscapaciteit en een compacter ontwerp en is voorzien van alle gebruikelijke veiligheidsvoorzieningen. Het nieuwe Elea-bandsysteem vereist nog minder energie en water om efficiënt te werken.

Schrijf u in voor de PEF Advantage Day om meer te weten te komen over de voordelen die PEF kan bieden en om persoonlijk kennis te maken met de Elea-systemen en het team: elea-technology.com.

Voor meer informatie:
Sabrina Niemeyer
ELEA
+49 5431 92629 80
s.niemeyer@elea-technology.com
www.elea-technology.com

Publicatiedatum: