Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

365 Capital mag Veld Koeltechniek overnemen

365 Capital Management mag via 365 Capital Fund Co√∂peratief de bedrijven Veld Koeltechniek en Jannink Nijverdal overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt op maandag 17 oktober besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, concludeert de mededingingsautoriteit. 

365 Capital Management is een participatiemaatschappij die investeert in middelgrote ondernemingen met een hoofdkantoor in of nabij Nederland die een groeipotentieel hebben. 365 Capital doet dat op dit moment met het fonds 365 Capital Fund Coöperatief.

Veld Koeltechniek is een leverancier van koeltechnische oplossingen. Het bedrijf importeert, modificeert, produceert en levert koel- en vriesoplossingen voor de horecasector, supermarkten, voedingsspeciaalzaken en koel- en vrieshuizen. Veld Koeltechniek nam in 2021 Jannink Nijverdal over. 365 Capital wordt ook eigenaar van Jannink Nijverdal. Dit bedrijf levert inrichtingen voor horecakeukens, koelinstallaties, interieurs, klimaatsystemen en professionele keukenapparatuur.

Bron: ACM

Publicatiedatum: