Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groenten en fruit toegevoegd aan belangrijkste focusgebieden"

Dero Groep neemt deel productportfolio Selo over

Op 14 oktober 2022 heeft Dero Groep het robotica- en convenience productportfolio van Selo overgenomen. De belangrijkste redenen voor de overname zijn uitbreiding van het huidige portfolio, nieuwe marktsegmenten ontwikkelen en innovatie bevorderen.

Dero Groep, gespecialiseerd in automatische (gerobotiseerde) handling oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie, met name in de kaas- en de convenience industrie. Door de overname van Selo’s robotica- en convenience portfolio voegt Dero Groep groenten en luxe fruit toe aan haar belangrijkste focusgebieden.


CEO’s Willibrord Woertman van Selo (links) en Maro Dedel van Dero Groep

Maro Dedel, CEO en oprichter Dero Groep: "Wij hebben de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen en om door te zetten tot het doel bereikt is. Ons hoofddoel is om de markt steeds beter te kunnen bedienen en met de toevoeging van Selo’s robot- en convenience oplossingen krijgen we een nog meer solide en sterker productportfolio dan we al hadden. Het is een perfecte aanvulling en zo brengt deze overname ons weer een stap dichter bij het bereiken van ons doel."

Avocado’s
Eén van de producten die Dero Groep overneemt is de Speedpacker. Deze robotcel voor het inpakken van avocado’s ontwikkelde Selo samen met Nature’s Pride en kan op een efficiënte manier 340 avocado’s per minuut verpakken zonder ze te beschadigen. "De innovatieve Speedpacker en Selo’s sandwichlijnen zijn een mooie toevoeging aan onze bestaande oplossingen”, vertelt Maro Dedel. “We kijken er dan ook naar uit om de markt met dezelfde passie als Selo te bedienen en net als Selo samen met onze klanten te blijven innoveren en ontwikkelen."

Voor meer informatie:
Dero Groep
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
0252 622 500
info@dero-groep.nl 
www.dero-groep.nl 

Selo
Asveldweg 11
7556 BR Hengelo
+31 (0) 541 582 000
info@selo.com 
www.selo.com 

Publicatiedatum: