Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Proeflokaal met populaire social media aardappelgerechten

Aldi zet pop-up pieper experience neer op Utrecht Centraal

Aldi opent van 12 oktober tot en met 23 oktober een pop-up pieper experience op station Utrecht Centraal. Het Pieper Paradijs is de eerste social hapjesbar in Nederland waar verrassende aardappelgerechten, bekend van social media als TikTok en Instagram, geproefd kunnen worden voor een Aldi-prijs. Met het Pieper Paradijs wil Aldi de aardappel weer het podium geven dat het verdient. 

Pieper Paradijs op Utrecht Centraal
Op het menu staan drie ludieke aardappeltrends: de 15 Hour Potato met rozemarijn-mayonaise, de Crispy Smashed Potato met boerenkooldip en Aldi’s eigen Hutsbal geserveerd met appelmoes met gekarameliseerde ui. Alle gerechten zijn te proeven voor een Aldi-prijs én gemaakt met de lekkerste aardappelen vers van eigen bodem.


Hutsbal

Naast proeven kunnen bezoekers zich nog verder onderdompelen. Zo kunnen ze op de foto op een friettroon, baden in een bad vol appels en peren en plaatsnemen in een grote neon-winkelwagen. Het Pieper Paradijs is te vinden bij perron 18 en 19.


Meer dan stamppot: ludieke recepten met aardappel

De culinaire veelzijdigheid van de pieper is volgens Wolter Bentinck, Manager Social Media bij Aldi in Nederland, terug te zien op social media: “We zien op TikTok en Instagram veel ludieke, nieuwe aardappelgerechten ontstaan en gedeeld worden. Met het Pieper Paradijs maken we deze trends toegankelijk en laten we heel Nederland de aardappel herontdekken.”

Aardappel in de schijnwerpers
Met het Pieper Paradijs zet Aldi de aardappel in de schijnwerpers. In Nederland is de aardappel vooral bekend door het AGV’tje en oer-Hollandse stamppotten. Maar aardappelen zitten ook verstopt in curry’s, tortilla’s, ovenschotels en soepen. Er zijn talloze recepten waar de pieper een vanzelfsprekend, maar onmisbaar ingrediënt is.

“De aardappel is een ontzettend mooi product, wat voedzaam en onvoorstelbaar veelzijdig is. Daarbij voldoen alle Nederlandse aardappelen in het vaste assortiment van Aldi aan het On the way to PlanetProof keurmerk. Dat betekent dat ze geteeld zijn met extra veel aandacht voor zaken als bodem en biodiversiteit. Genoeg redenen om de aardappel op het podium te zetten”, zegt Gys de Jong, Category Manager AGF bij Aldi in Nederland.

Het Pieper Paradijs is onderdeel van de tweede AGF-campagne van de discounter die maandag 3 oktober gestart is.

Openingstijden
Op de openingsdag is de pieper experience van 12.00 tot 20.00 uur geopend. Donderdag 13 tot en met zaterdag 22 oktober zijn de openingstijden van 08.00 tot 20.00 uur. Op de laatste dag kunnen bezoekers tussen 08.00 en 13.00 uur terecht bij het Pieper Paradijs.

Meer informatie is te vinden op aldi.nl/eigenbodem en Aldi's Facebook, Instagram en TikTok.

Bron: Aldi

Publicatiedatum: