Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tanzania zoekt Indiase investeerders voor koelcellen

De Tanzania Horticultural Association heeft verklaard dat de bestaande koelruimtes in het land zeer beperkt zijn in vergelijking met de vraag, en dat de beschikbare ruimtes moeten worden verbeterd. Bederfelijke producten uit Tanzania worden geƫxporteerd naar Europa, het Midden-Oosten en Aziƫ, maar het gebrek aan infrastructuur belemmert de sector.

Volgens TAHA Business Environment Manager Kelvin Remen kunnen exporteurs hun bederfelijke producten, zoals bloemenstekken, groenten, fruit en andere producten, dankzij de onlangs toegenomen faciliteiten bewaren voor het geval er vertraging optreedt bij de vlucht of de zending een vlucht mist.

"Als u van plan bent te investeren in de agrarische sector in Tanzania, denk er dan aan te investeren in de waardeketen van de tuinbouw, want de vraag is erg groot en we hebben geen koelinstallaties", zei hij. "We hebben investeerders nodig die koelruimtes en koelhuizen kunnen bouwen op de teeltbedrijven, de luchthaven en de zeehavens, zodat de exporteurs hun bederfelijke goederen kunnen opslaan.

"We hebben ook nog steeds verpakkingsmaterialen nodig voor de export, dit is een ander gebied waarin u kunt komen investeren of verpakkingsmaterialen kunt leveren in de tuinbouwwaardeketen om ons te helpen onze producten te exporteren in verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit," zei hij.

Bron: ippmedia.com

Publicatiedatum: