"De vraag naar conserveringsmiddelen in de druivenmarkt blijft hoog"

Momenteel wordt de druivensector geconfronteerd met vele uitdagingen zoals hoge logistieke kosten, langere transporttijden en een tekort aan arbeidskrachten, maar dit heeft geen invloed op de groeiende vraag naar druiven op de markt. Het druivenseizoen komt er in veel landen snel aan. Hoe de versheid van de druiven na de oogst te garanderen en de houdbaarheid van de producten te verlengen zijn belangrijke kwesties waaraan handelaren aandacht besteden.

SPM Biosciences (Beijing) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bewaring van groenten en fruit na de oogst. Haar paradepaardje, Angel Fresh, is geschikt voor diverse groente- en fruitgewassen. Debby, van het bedrijf, introduceerde de door het bedrijf ontwikkelde conserveringsmiddelen voor druiven en hun voordelen.

"Het belangrijkste actieve ingrediënt van Angel Fresh is 1-MCP, dat een effectieve ethyleenremmer is, die druivenstengels groen houdt, voorkomt dat de druiven loslaten en de houdbaarheid verlengt. Onze Angel Fresh zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende verpakkingen. Het product is zeer handig in gebruik, je kunt de druiven gewoon in de verpakking doe. Sachets kunnen worden gebruikt in alle schakels van de naoogstopslag en tijdens het vervoer van groenten en fruit. Daarnaast kunnen we klanten ook op maat gemaakte vershoudoplossingen bieden volgens verschillende verpakkingen en toepassingen," zei Debby, "Naast het gebruik alleen, raden we het gebruik van 1-MCP sachets met zwaveldioxide pads aan voor betere resultaten."

Over de verkoop zei Debby: "In de binnenlandse opslag en het transport van druiven neemt het gebruik van vershoudzakjes elk jaar toe. Aan de exportkant begint het druivenseizoen in Zuid-Amerika, Afrika, Europa en andere regio's in de tweede helft van oktober. De pandemie is nog niet helemaal voorbij, in combinatie met onstabiele verschepingsschema's, havencongestie en andere problemen is de marktvraag naar bewaarzakjes nog steeds groot."

Het bedrijf heeft bijna tien jaar ervaring op de lokale Chinese markt, beschikt over eigen R&D-, analyse- en serviceteams en heeft verkoopkwalificaties verkregen in Argentinië en Dominica. Het is momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio's. "Naast de bestaande producten hopen we samen te werken met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten om het verlies van groenten en fruit in de toeleveringsketen te beperken. SPM Biosciences kan gratis monsters sturen aan klanten om te testen."

Voor meer informatie: 
Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919
debbywang@plmbio.com
www.spmbio.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.