Frigoblock introduceert nieuwe elektrische onderbouwkoelsystemen

Frigoblock heeft de nieuwe EK Whisper aangekondigd. Deze nieuwste, geluidsarme, elektrische onderbouwkoelsystemen zullen te zien zijn op de IAA Transportation 2022-show in Hannover, Duitsland. "De nieuwe EK Whisper-modellen genereren minder geluid, waardoor klanten hun diensten kunnen leveren met minder impact op stedelijke gemeenschappen."

"De nieuwe Frigoblock EK-Series is ontworpen voor multi-drop-leveringen en combineert een hoge koelcapaciteit, snelle pulldown en geen directe CO2-uitstoot. De modellen zijn geschikt voor stadsdistributie met single- en multitemptoepassingen", aldus het bedrijf. "De nieuwe EK-Series wordt aangedreven door efficiënte Frigoblock-invertertechnologie en kan ook worden aangesloten op batterijpakketten om tijdens stilstand van de vrachtwagen te blijven werken. De EK-Series is compatibel met de nieuwste voertuigtechnologieën, waaronder LNG-, CNG- en batterij-elektrische voertuigen."

"Exploitanten van koelwagenparken hebben altijd voor aanzienlijke uitdagingen gestaan, die verder gaan dan de eerste en belangrijkste vereiste om temperatuurgevoelige lading in topconditie af te leveren. Ze hechten groot belang aan de kwaliteit van het transport, het voldoen aan de nieuwste emissie- en geluidsnormen en de flexibiliteit en betrouwbaarheid van de technologie", zegt Sergio Blas Medina, productmanager bij Frigoblock. "We hebben de EK-Series opnieuw ontworpen om aan hun eisen te voldoen en deze te overtreffen. We hebben naar onze klanten geluisterd en leveren nu de nieuwe EK-Series met een nieuw ontwerp, verbeterde prestaties en verhoogde betrouwbaarheid en hebben dit uitgebreid getest. Deze units vertegenwoordigen onze toewijding om zowel emissies als geluidsoverlast te verminderen en tegelijkertijd de voedselintegriteit en ladingveiligheid te waarborgen die onze klanten eisen."

Voor meer informatie:
Frigoblock
Weidkamp 274
45356 Essen, Duitsland
+49 (0)201 61301 0
www.frigoblock.com   
www.europe.thermoking.com     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven