Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
José Antonio Gómez-Bazán, CEO van Camposol:

"We willen het grootste natuurvoedingsbedrijf ter wereld worden"

José Antonio Gómez-Bazán heeft een bepaald stempel dat hij wil drukken op zijn management als CEO van Camposol. "We telen producten die het leven van mensen op het gebied van gezondheid kunnen verbeteren."

Gómez-Bazán heeft in Camposol vanaf het begin deelgenomen aan de veranderingen die het bedrijf heeft ondergaan. Het bedrijf transformeerde van een conservenbedrijf, waarin ze zware concurrentie uit China ondervonden, naar een bedrijf voor gezond en vers voedsel.

Momenteelomvat het productenpakket blauwe bessen, avocado, citrus, druiven en mango in Peru, naast avocado in Colombia, citrus in Uruguay, een kleine teelt van kersen in Chili en de teelt van blauwe bessen in Mexico.

Tussen 2012 en 2021 is de omzet van Camposol met ongeveer 8% gegroeid en ze hebben de afgelopen drie jaar een aanzienlijke investering gedaan die nog niet in de omzet is gekapitaliseerd. Met wat er al is geïnvesteerd, verwachten ze een omzetgroei van 50%.

Klik hier voor het volledige interview.

Bron: blueberriesconsulting.com

Publicatiedatum: