Taiwanese Lytone presenteert bewaaroplossing voor fruit

Het Taiwanese Lytone Enterprise zal zijn technologische versheidsoplossing voor de bewaring van appelen, AnsiP-G®, presenteren op de USApple Outlook 2022 die op 18 en 19 augustus gehouden wordt in The Ritz-Carlton in Chicago. Het wordt de eerste publieke voorstelling van het product aan Amerikaanse telers sinds het in februari 2022 door de Environmental Protection Agency (EPA) werd goedgekeurd. 

"AnsiP-G® maakt deel uit van de gepatenteerde LytoFresh-technologie van Lytone", zegt William Chang, oprichter en CEO van Lytone Enterprise. "Dankzij het gebruiksvriendelijke en ongevalbestendige ontwerp kunnen ook kleinschalige telers het systeem onmiddellijk en met succes inzetten. De technologie beoogt doeltreffendheid en rendement. Het zou de problemen met de opslagkwaliteit moeten oplossen zonder de gebruikers te veel ongemak te bezorgen."

Buiten de VS wordt de LytoFresh-technologie al toegepast in meerdere landen, waaronder Zuid-Korea, Japan, China, Turkije, Vietnam, Thailand, Maleisië, Guatemala, Brazilië en Mexico. "Tevreden gebruikers zijn onder meer telers en distributeurs van appel, jujube, mango, ananas, mangosteen, guave, meloen, papaja, avocado en verschillende bloemen en groenten."

"Ons LytoFresh-systeem speelt een rol bij het vervangen van luchtvracht voor gevoelige planten door zeevracht en maakt het mogelijk kant-en-klaar fruit aan te bieden tegen een betaalbare prijs zonder angst voor bederf in de toeleveringsketen", zegt William Chang.

Lytone zoekt distributeurs in de VS voor zijn productlijn van snelle, effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Geïnteresseerden kunnen terecht op de stand van het bedrijf tijdens de USApple 2022.

Voor meer informatie:
Basilio Huang (verkoopvertegenwoordiger)
basilio.huang@lytone.com
https://lytofresh.com/


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven