Rotterdam Fruit Wharf breidt na overname door Kivits Logistics Group in- en ompakwerkzaamheden uit

Twee nieuwe netmachines voor citrus en twee topseallijnen voor druiven

Tholen - Een jaar terug werd Rotterdam Fruit Wharf overgenomen door de Kivits Logistics Group. Volgens Peter van de Laar heeft de overname geleid tot volop extra activiteiten voor het bedrijf aan de Merwehaven. Zo zijn er momenteel veertig tot vijftig extra medewerkers bezig in de in- en ompakafdeling.

"Dankzij de expertise van de Kivits Logistics Group voor de zogeheten added value services zoals in- en ompak en het transport- en distributienetwerk van KivitsDrunen, kunnen we onze bestaande klanten nog beter bedienen. Zo hebben we geïnvesteerd in twee verpakkingslijnen voor het topsealen/hotsealen van druiven en twee netmachines voor het verpakken van citrus", vertelt Van de Laar.

De komende tijd zal het overzeese citrus weer in groten getale zijn weg naar Rotterdam vinden, al heeft de nieuwe regelgeving op het gebied van koudebehandeling nogal wat voeten in aarde. "Het is bizar dat deze regelgeving op basis van politieke in plaats van wetenschappelijke argumenten er is doorgedrukt, zonder enige voorbereidingstijd. Niemand weet nu exact waar hij aan toe is", aldus Peter.

Voor meer informatie:
Peter van de Laar
Rotterdam Fruit Wharf
+31 (0)10 2215000
petervandelaar@rotterdamfruitwharf.nl 
www.rotterdamfruitwharf.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven