Frank van Kleef treedt terug uit directie Royal Pride Group

Toen Frank van Kleef in 1972 als 8-jarige scholier in het tuinbouwbedrijf van André van den Ende ging helpen in de tomaten en komkommers, kon hij niet bedenken wat voor een belangrijke rol hij samen met Andre, Koert en Bart van den Ende zou gaan vervullen in de ontwikkeling van een succesvol glastuinbouwbedrijf.

Frank heeft begin dit jaar bij Koert en Bart kenbaar gemaakt meer tijd vrij te willen maken om zijn opgebouwde kennis, ervaring en passie voor innovatie, breder in te zetten voor de glastuinbouwsector en daarom terug te willen treden uit de directie van Royal Pride, met de wetenschap dat het bedrijf bij Koert als algemeen directeur en Bart operationeel directeur, in goede handen is.

In goed overleg is besloten dat Frank per 30 juni 2022 terug zal treden als directielid van de Royal Pride Group en daarna als adviseur verbonden zal blijven, zodat zijn kennis en ervaring voor het bedrijf behouden blijft.


Bart van den Ende, Frank van Kleef en Koert van den Ende 

Koert en Bart zijn Frank zeer dankbaar voor de samenwerking in al die jaren en voor alles wat hij heeft betekend voor de Royal Pride Group, stellen zij in een persbericht. Met gepaste trots kijken zij terug op datgene wat zij met elkaar bereikt hebben. Zij wensen Frank veel succes met de nieuwe uitdaging die hij aangaat.

Voor meer informatie:
Royal Pride Group
info@royalpride.nl 
www.royalpride.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven