Tweede editie van pop-up boerenmarkt in Hoogstraten

Toen ze met Kerst de laatste De Markt hadden afgesloten, was het agrarische vrouwenvereniging Ferm duidelijk dat ze er een vervolg aan wilden geven. "In de zomer zullen we er weer staan. Vol goede moed en enorm veel inzet en goesting. Vanaf de zomervakantie vinden jullie ons weer in de Hemelrijksestraat in de land en tuinbouwserres van de vito met heerlijke en eerlijke lokale en seizoensgebonden producten", aldus Ferm.


Foto Facebook De Markt

De Markt startte in juli vorig jaar als wekelijkse pop-up boerenmarkt in Hoogstraten om lokale producenten en consumenten dichter bij elkaar te brengen. Het aanbod bestond onder andere uit groenten, fruit, zuivel, brood en ambachtelijke producten. Het was een succes en daardoor werd De Markt verlengd tot het einde van het jaar.


Lu en Els van de Pampa zijn weer van de partij op De Markt, foto Facebook

Beleef het mee
De eerste marktdag zal vrijdag 1 juli plaats vinden en trapt men af met een bbq. Elke week zal er een activiteit zijn o.a. een cocktail friday en een kaas en wijn middag staan op de planning. Via Facebook maken ze nieuwe gaststandhouders en vaste standhouders bekend met de oproep: "Vertel het zeker voort. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Want een belevingsmarkt wordt pas een succes met jullie er bij ! Zonder de steun van de vrijwilligers van Ferm Hoogstraten en het stadsbestuur Stad Hoogstraten was ons dit niet gelukt."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven