’t Vitamientje in Hechtel ter overname aangeboden

Tholen - Reeds 30 jaar is AGF-speciaalzaak ’t Vitamientje een vaste waarde in Hechtel gelegen in Noord-Limburg (België), vlak aan de Nederlandse grens. De huidige uitbater en eigenaar van het pand heeft echter besloten er zondag 3 juli definitief een punt achter te zetten. De huidige eigenaresse, Petra Saenen, is de derde uitbater van ’t Vitamientje. Omwille van persoonlijke redenen besliste ze te stoppen en op zoek te gaan naar een nieuwe ‘groenteboer’ die de goedlopende winkel met een vaste klantenkring wil overnemen.

’t Vitamientje in Hechtel heeft een breed assortiment aan groenten en fruit met daarnaast bereidingen zoals gesneden groenten, slaatjes en pasta’s voor bij de lunch of BBQ, maaltijdsalades en soepen. Ook is er een nevenassortiment aan nootjes, GIMBER, Blueberry Fields, PIPO en sappen van Schulp. “Alles is aanwezig voor de bedrijfsvoering van een AGF-speciaalzaak, een koelcel, koeltoog, frigo’s en een keuken. De nieuwe uitbater hoeft natuurlijk niet identiek hetzelfde te doen en is vrij er zijn of haar eigen ding van te maken”, vertelt Petra Saenen, de huidige zaakvoerder. 

De winkel staat ter overname van het handelsfonds, of te huur als pand voor andere activiteiten (koop volledige gebouw met duplex appartement is ook bespreekbaar).

Voor meer informatie:
Petra Saenen
’t Vitamientje
Twaalf Septemberstraat 11/1
3940 Hechtel-Eksel
België
petra@vitamientjehechtel.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven