Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-groothandel Gebrs van Aarle viert zonnig 55-jarig jubileum

Op 15 mei vierde AGF-groothandel Gebrs van Aarle haar 55-jarig jubileum met een inspirerende Jubileumbeurs. Ondank de combinatie van het zomerse weer en een vrije weekenddag brachten vele relaties een bezoekje aan de groothandel in Schijndel.

Management team van Gebrs van Aarle: Marc Ehlert, Remko Bergevoet, Marjon van Aarle, Petra Oomens met de kiwi-brothers 

Gebrs van Aarle maakte een eigen foto reportage, klik hier om hem te bekijken

De groothandel kondigde al aan dat het een beurs vol proeverijen, noviteiten, demonstraties en activiteiten zou worden. Tel daar de massale opkomst en een flinke dosis Brabantse gezelligheid bij op en het recept voor een bruisende dag is compleet. Een ontmoetingsplek voor diverse schakels in de AGF-keten, van teler tot detaillist.

Standhouders en klanten waren erg enthousiast: Leon van den Oord van Jac van den Oord: "Gebrs van Aarle mag zichzelf een 10 geven, de beurs is perfect georganiseerd." Ook Derya Belgin van Fano is het daarmee eens: "Het ziet er prachtig uit en het is goed georganiseerd. Erg leuk dat we hieraan mogen deelnemen." Klant Rob Beukert van Op ’n Brink is helemaal uit Eibergen gekomen. "Dat doe ik graag, dit is toch mooi!"

De organisatie kan terugkijken op een mooie dag: "Het was fijn om onze klanten en relaties weer te spreken en samen te brengen. Ik wil iedereen bedanken voor hun enthousiasme," aldus Marjon van Aarle, directeur Gebroeders van Aarle.

De groothandel heeft een aftermovie op social media gedeeld.

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
+31 (0)73 5441919
[email protected]      
www.gebrsvanaarle.eu       

Publicatiedatum: