Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kees Wantenaar neemt afscheid als voorzitter van GroentenFruit Huis

GroentenFruit Huis organiseert op dinsdag 17 mei haar Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV zal in het teken staan van het afscheid van Kees Wantenaar, die na twee termijnen afscheid neemt als voorzitter van GroentenFruit Huis. Cathy van Beek zal door het bestuur worden voorgedragen voor benoeming als opvolger van Kees. Na de ALV is er voor iedereen de gelegenheid om afscheid te nemen van Kees en hem te bedanken voor de samenwerking.

Richard Schouten, directeur GroentenFruit Huis, heeft jarenlang met Kees samengewerkt: "Kees was een leuke voorzitter met een luisterend oor. Eerst stelde hij vragen en daarna gaf hij zijn mening. Daarnaast heeft Kees een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van GroentenFruit Huis vanuit Frugi Venta en DPA. Er moesten verschillen worden overbrugd en Kees is er samen met de bestuurders in geslaagd om alle partijen op één lijn te krijgen. In gemeenschappelijk belang voor de groente- en fruitsector."

Programma 17 mei
Het afscheid van Kees Wantenaar is vanaf 15.15 uur. Naast de kennismaking met beoogd voorzitter Cathy van Beek zal trendwatcher Hans Steenbergen de aanwezigen meenemen in de veranderende maatschappij op het gebied van leefstijl en inzoomen op de trends die er spelen op het gebied van voeding en gezondheid. Hans is journalist en co-founder van het Food Inspiration magazine. Eén van de opvallende kenmerken is dat Steenbergen foodtrends koppelt aan tal van maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij wel de 'foodservice-filosoof' genoemd.

Na het plenaire programma start het afscheid van Kees Wantenaar, waarbij de gelegenheid is om persoonlijk afscheid te nemen.

Meer informatie
De bijeenkomst op 17 mei vindt plaats op de Floriade in Almere. Vanaf 13.30 uur vindt eerst de ALV van GroentenFruit Huis plaats, deze is uitsluitend toegankelijk voor leden van GroentenFruit Huis. Vanaf 15.15 uur start het plenaire gedeelte en het afscheid van Kees Wantenaar.

Voor meer informatie of aanmelden:
GroentenFruit Huis
www.groentenfruithuis.nl 

Publicatiedatum: