Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ter overname: J.H. Buitelaar Groente en Fruit

Groentewinkel uitproberen?

Tholen - Een eigen winkel beginnen in AGF? Het is een heel grote stap en zeker vanuit loondienst een enorme verandering. Eenmaal gestart is er vaak geen weg terug meer, maar nu is er een kans om het winkelleven eens uit te proberen, namelijk J.H. Buitelaar Groente en Fruit in Krimpen aan den IJssel.

De winkel van Buitelaar bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een grote vaste klantenkring en belevert via de achterkant van de winkel een aantal instellingen, horeca en bedrijven met werkfruit. “Ik draai vooral op mijn vaste klanten, maar in de zomerperiode kun je extra aanlopers die op weg zijn met de Jumbo trekken met aardbeien bijvoorbeeld en die nemen dan ook vaak nog wat impulsaankopen mee, zoals lekkere salades.”

Doordat er waarschijnlijk andere plannen zijn voor het winkelcentrum worden er kortlopende huurcontracten afgesloten. “Je zit niet voor 5 tot 7 jaar vast aan een contract. Perfect dus voor iemand die wil uitproberen of een AGF-winkel iets is”, vertelt Ria.

Buitelaar is een AGF-speciaalzaak met snijkeuken en bevat al het benodigde meubilair inclusief wandkoeling, koeltoonbank en kassa. In de bewerkingsruimte is het alleen de groentesnijmachine die eigenlijk vervangen moet worden. Ria: “Zelf gebruik ik die nauwelijks, ik maak alles met de rauwkostsnijders klaar.”

Ze geniet van het winkelleven, maar de balans met de werkdruk is het op haar leeftijd niet meer. Ze runt de hele zaak vrijwel in haar eentje en dat gaat opbreken. Met pijn in het hart heeft ze de knoop doorgehakt en besloten om het huurcontract niet te verlengen. “Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en ga op zoek naar nieuwe uitdagingen“, besluit Ria.

Voor meer informatie
Ria Buitelaar
J.H. Buitelaar Groenten en Fruit
Olm 4
2925 CJ Krimpen aan den IJssel
T: 06-13655160
[email protected] 
FB Buitelaar Groente en Fruit