Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greydanus senior 85 Jaar

Vandaag viert Greydanus Senior zijn 85e verjaardag. "Senior is met aardappelen opgegroeid", zo stelt de aardappelgroothandel. "Met de groeiende vraag naar aardappelen wordt in de jaren veertig een pakhuis in gebruik genomen aan Het Vliet te Leeuwarden.
Na 2 decennia groei wordt in 1963 het bedrijf vervolgens uitgebreid met een boerderij in Marrum. De boerderij, genaamd Lelia-State, komt onder de hoede van zoon Jacob Douwe Greydanus en in de jaren die daarop volgen worden de activiteiten steeds verder uitgebouwd.
Zo wordt er onder meer met de verkoop van gewassen aardappelen gestart en al gauw volgen de verpakte aardappelen aan supermarkten. Ook wordt er gestart met de export naar Duitsland."

"85 jaar: Een leeftijd op trots op te zijn, zeker als je bijna dagelijks nog op de zaak aanwezig bent in Heerenveen. Als verjaardagscadeau kreeg Greydanus een krant van zijn geboortedag. Met daarin ook de aardappelnoteringen van Leeuwarden."

U kunt hem feliciteren op telefoonnummer: 06-53 13 25 89
of via [email protected] 

Publicatiedatum: