Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelnemers AGF-sector blij om op medFEL 2022 aanwezig te zijn geweest

Op 27 en 28 april 2022 is na twee jaar een nieuwe editie van de medFEL-beurs georganiseerd. De 2022-editie van deze beurs vond plaats in het expositiecentrum van Perpignan in Frankrijk. Gedurende twee dagen konden de verschillende marktdeelnemers van de AGF-sector elkaar weer eens persoonlijk ontmoeten. Het feit dat alles zich in een ontspannen sfeer afspeelde, heeft de diverse ontmoetingen en informatie-uitwisselingen tussen onder andere telers en handelaren een stuk eenvoudiger gemaakt. 

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

In het kader van de 2022-editie van de medFel-beurs is een twintigtal conferenties, debatten en rondetafelgesprekken gehouden over actuele vraagstukken, de cijfers en de ontwikkelingen binnen de sector en zijn onder meer ook de oogstprognoses voor meloenen en abrikozen gepresenteerd. Verder zijn tijdens deze editie de biologische teelt en de notenteelt onder de aandacht gebracht en was de volledige herbruikbare verpakkingssector goed vertegenwoordigd..

Publicatiedatum: