Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aviko-topman Chris Deen voorgedragen als nieuwe CEO ForFarmers

De raad van commissarissen van ForFarmers draagt Chris Deen voor om door de algemene vergadering van aandeelhouders te worden benoemd als lid van de raad van bestuur van ForFarmers met ingang van 1 juli. Hij gaat bij zijn benoeming de functie van Chief Executive Officer (CEO) vervullen. Binnenkort wordt hiervoor een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeengeroepen, die naar verwachting plaats vindt in juni. 

Chris Deen is op dit moment CEO van Aviko, één van de vier grootste aardappelverwerkers ter wereld en dochteronderneming van coöperatie Royal Cosun.

"We zijn verheugd dat we Chris Deen kunnen voordragen als CEO. Zijn brede, internationale ervaring in de voedingssector wordt gekenmerkt door het tot stand brengen van succesvolle veranderingstrajecten bij leidende bedrijven in snel veranderende en uitdagende marktomstandigheden. Hij heeft een innemend en besluitvaardig karakter. Wij zijn van mening dat hij goed past bij de andere leden van de raad van bestuur en het executive team en dat hij de eigenschappen en ervaring heeft, om de ontwikkeling van ForFarmers positief te beïnvloeden", aldus Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de raad van commissarissen van ForFarmers.

Bron: ForFarmers

Publicatiedatum: