Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
mede-oprichter Groothandel P.A. van den Oord

Overlijdensbericht Frans van den Oord

Op 9 april is Frans van den Oord (Groothandel P.A. van den Oord) op 85-jarige leeftijd overleden. De uitvaart wordt gehouden op donderdag 14 april. Onderstaand de rouwkaart van de familie.

Frans werkte voor het familiebedrijf in Ammerzoden, waarbij Piet van den Oord in 1918 startte met de aardappelhandel. Hij begon  met zijn broers het huis-aan-huis verkopen van de aardappelen Zijn broers Louis, Hendrik en Gerard hielpen hem daar bij en al gauw nam Piet de functie van inkoper van de aardappelen op zich nam. Dit leidde vervolgens al snel tot het vestigen van een Groothandel aan de Haarstraat in Ammerzoden. In 1965 is de Groothandel P.A. van den Oord & Zn. N.V. opgericht waarin de zonen van Piet, Jacq en Frans van den Oord, samen het bedrijf hebben voortgezet. In 1986 werd met het koel- en vrieshuis Vriesoord B.V. een activiteit toegevoegd aan het bedrijf.

Condoleance-adres
Familie van den Oord
Larenweg 102
NL-5234 KC  's-Hertogenbosch
g.vd.oord@pavdoord.nl 

Publicatiedatum: