Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Mondiale logistieke problemen vereisen een verlengde houdbaarheid van fruit"

Appelen zijn rijk aan suikers, organische zuren, vezels, vitaminen, mineralen, polyfenolen en flavonoïden, waardoor ze een van het meest voorkomende fruit zijn. Jaarlijks wordt wereldwijd meer dan 70 mln ton appelen geteeld, waarbij Europa de belangrijkste exportmarkt voor appelen is, gevolgd door Azië, Noord- en Zuid-Amerika. De uitbraak van de Covid-epidemie heeft de fruitexportsector voor een enorme uitdaging gesteld, met een tekort aan containers, waanzinnige vrachtkosten en langere tijdschema's. Tegen de achtergrond van deze situatie is de vraag naar versheid voor de opslag en het vervoer van fruit sterk toegenomen en is op de markt de vraag naar 1-MCP gestegen.

Debby, hoofd van Jinzheng Biotechnology (Beijing), een gespecialiseerd bedrijf voor versheidsdiensten, sprak met Global Fruits & Vegetables over het Angel fresh product van het bedrijf, dat kan worden gebruikt om appelen vers te houden tijdens de opslag. "Het gebruik van 1-MCP in de koelopslag van appelen is wijdverbreid in grote appeltelende regio's over de hele wereld. 1-MCP is een effectief bewaarproduct voor na de oogst dat de opslagtijd van appelen kan verlengen, waterverlies, hardheid en smaakverlies als gevolg van vertragingen bij de verlading kan voorkomen en klanten kan voorzien van versere appelen van hogere kwaliteit met een langere houdbaarheid. Wij kunnen onze klanten versere appelen van betere kwaliteit en met een langere houdbaarheid leveren. Het kan zowel door voorraadhouders als door koelstations worden gebruikt. Als het kan worden gebruikt in combinatie met cryogene en beluchte conserveringstechnieken kan het leiden tot een betere versheid van groenten en fruit."

"We hebben veel vragen gekregen van importeurs en exporteurs over ons Angel Fresh vershoudzakje. De toepassing ervan is heel eenvoudig en gemakkelijk, je hoeft het product alleen maar in de verpakking te plaatsen," zegt Debby. "We kunnen onze klanten ook op maat gemaakte versheidsoplossingen bieden op basis van verschillende verpakkingen.

Wojin is een onderneming die gespecialiseerd is in houdbaarheidsproducten na de oogst van groenten en fruit, met bijna tien jaar ervaring op de lokale Chinese markt, eigen D&R-, analyse- en serviceteams en verkoopkwalificaties in landen als Argentinië en de Dominicaanse Republiek. "Wij zijn momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio's. Naast ons bestaande productassortiment hopen wij met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten te kunnen samenwerken om de verliezen in de groenteketen te helpen verminderen. Hogginzheng kan ook gratis monsters naar klanten sturen om te testen."

Voor meer informatie:
Manager Zhang
Wojinzheng Biotechnology (Beijing) Co.

+86 133 4638 2666
[email protected]
www.spmbio.com