20.000 m2 nieuwbouw voor HB Returnable Transport Solutions

HB gaat een nieuwbouw van ca. 20.000 m2 op de Urban Logistics Campus A12 in gebruik nemen. HB heeft hiervoor een langjarige overeenkomst gesloten met Next Level Development. Deze ontwikkeling maakt onderdeel uit van de herontwikkelingslocatie en het voormalige veilingterrein van de Greenery aan de Klappolder in Bleiswijk. Dit  330.000 m2 'brownfield' bedrijventerrein wordt de komende jaren 'future proof' herontwikkeld en biedt hier ook plaats om de groeiambitie van HB te faciliteren.

Het gebouw zal worden gebruikt als industriële krattenwasserij voor HB. HB is een bedrijf dat gespecialiseerd is in emballagediensten welke breed toepasbaar zijn binnen de logistiek en de supply chain van de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf verzorgt flexibele en slimme oplossingen voor emballage en richt zich op verhuur, reiniging, retouren en beheer van returnable transport items (o.a. kratten, pallets, palletboxen). Het bedrijf is reeds gevestigd in Amsterdam, Bleiswijk, Tilburg, Boxtel, Deventer, Holten, Ede, Utrecht en Drachten.

HB zal vanaf september in dit nieuwe gebouw trekken. Het gebouw is ontworpen om de sterke groeiambitie van het bedrijf te faciliteren. Daarnaast is bij het ontwerp extra veel aandacht besteed aan het vergroten van het comfort en welzijn van de medewerkers. Het innovatieve gebouw zal enorm bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering.

De nieuwbouw  is ontworpen door architectenbureau Olieslagers uit Nieuw Bergen en zal worden gerealiseerd door Wijnen Bouw uit Someren. De realisatie is reeds gestart en zal naar verwachting in september 2022 worden opgeleverd. 

"We zijn erg blij dat we samen met Next Level tot een samenwerking zijn gekomen om dit gebouw te realiseren. Voor ons is het ideaal dat het naast onze huidige locatie is. Daarnaast biedt dit futureproof gebouw de kans om extra aandacht te geven aan duurzaamheid en ook comfort voor onze medewerkers. Wij kijken uit naar de verhuizing en zijn erg benieuwd naar de verdere ontwikkeling van dit strategisch gelegen terrein", zegt Léon Rust, CEO van HB Returnable Transport Solutions.

"We zijn erg enthousiast om samen met HB dit futureproof gebouw te realiseren. Zo willen we op een circulaire manier invulling aan dit sterk verouderde industrieterrein geven. We gaan het gehele terrein gefaseerd revitaliseren, waarbij we met oog voor welzijn van medewerkers en de omgeving een plaats creëren waar bedrijven zoals HB hun ambities kunnen waarmaken", vertelt René Geujen, Director Plan Development van Next Level Development.

Voor meer informatie:
HB RTS
informatie@hb-rts.com 
www.hb-rts.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven