Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lambada opent Nederlands aardbeienseizoen

Zoals elk jaar opent de Lambada aardbei het aardbeienseizoen bij zachtfruitbedrijf Beekers Berries in Made. Het primeur ras is dit jaar tot ongeveer half mei verkrijgbaar.

“Als je de Lambada aardbei nog niet geproefd hebt, is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. De exclusieve aardbei bezit namelijk een overweldigend aroma, een zachte textuur en een prachtige uitstraling. Een meer smaakvolle aardbeienvariëteit bestaat er gewoonweg niet. Elk jaar krijg ik weer de vraag: wat maakt de Lambada aardbei zo speciaal? Het begint eigenlijk al bij het teeltproces. De Lambada vraagt om veel meer zorg dan andere variëteiten en wordt daarnaast aan haar steeltje geplukt. We raken de Lambada dus, op haar steeltje na, niet aan vanwege haar zachte textuur. Daarnaast is het met haar opperst zoete smaak en fijne structuur een echt feestje om haar te eten,” vertelt eigenaar Wil Beekers van Beekers Berries, Wil Beekers. “Al ruim 25 jaar is de Lambada onderdeel van onze teelt en nog steeds is het iets waar we elk jaar weer naar uitkijken. Zowel de teelt als de pluk vergt veel zorg en nauwkeurigheid. Het gevoel na wederom een goed seizoen is dan ook geweldig!”

Bekijk hier de volledige uitleg van Wil

Voor meer informatie:
Beekers Berries
shirley.vanderlinden@beekersberries.nl
www.beekersberries.nl

Publicatiedatum: