Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limgroup neemt activiteiten Aspavanza over

Met ingang van 1 maart 2022 neemt Limgroup de activiteiten van Aspavanza over. Tevens komt vanaf die datum ook de oprichter van Aspavanza, Ton Smolders, in dienst bij Limgroup. Ton Smolders is geen onbekende in de aspergewereld.  Ruim 30 jaar is Smolders actief in de internationale wereld van de teelt van asperges. Met deze overname en start van Smolders bij Limgroup versterkt Limgroup haar internationale positie op de markt van asperges.

“Met de overname van deze activiteiten en de komst van Smolders in het Limgroup team kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met advisering om de maximale potentie van de Limgroup rassen te benutten. Met de kennis en ervaring van Smolders over teelt, agronomie en techniek blijven we als Limgroup tevens bouwen aan een sterke en gezonde aspergesector,” aldus John Schoeber, eindverantwoordelijke voor Marketing & Sales binnen Limgroup.

Smolders voegt daar aan toe: “Ik kijk ernaar uit om met mijn opgebouwde kennis en kunde een bijdrage te kunnen leveren aan de klanten van Limgroup en de aspergesector in zijn geheel. Het seizoen komt er weer aan. Ik ben er klaar voor.”

Voor meer informatie:
John Schoeber
Limgroup
[email protected]
www.limgroup.eu

Publicatiedatum: