Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding directie Staay Food Group met Joop Vernooij en Wim van der Staay

Met ingang van 1 maart zullen Wim van der Staay en Joop Vernooij toetreden tot de groepsdirectie van Staay Food Group. Hiermee wordt de verjongingsslag die vorig jaar is ingezet nu verder vormgegeven.

Wim van der Staay (41) is als zoon van Ad van der Staay (mede-eigenaar Staay Food Group en verantwoordelijk voor het teeltbedrijf in Spanje) in 1994 toegetreden tot het familiebedrijf als parttime orderpicker. Sinds 2012 is hij actief in het management team van de Staay vestiging in Venlo. Naast zijn nieuwe rol als lid van de groepsdirectie, blijft Wim actief binnen het MT in Venlo.


Joop Vernooij en Wim van der Staay

Joop Vernooij (55) is zijn gehele carrière al actief in het hardfruit. Nadat hij het teeltbedrijf van zijn vader overnam, werd het in 2013 onderdeel van Staay Food Group. Joop is verantwoordelijk voor de hardfruitdivisie van Staay en zal dit na zijn toetreding tot de groepsdirectie ook blijven. Het is de bedoeling dat hardfruit binnen Staay een nog prominentere rol gaat vervullen.

"Met de toetreding van Joop Vernooij en Wim van der Staay tot de directie, is er nu sprake van een gezonde mix van nieuw bloed en ervaren krachten. De groepsdirectie bestaat nu uit Dammis van der
Staay, Matthijs Vlasblom, Wim van der Staay, Joop Vernooij en Rien Panneman. Hun taak is het vaststellen en uitrollen van het beleid en de strategie voor de langere termijn", stelt de directie.


Voor meer informatie:
Mark Loojenga, marketing manager
Staay Food Group B.V.
+31 (0)6 1380 8981
[email protected]
www.staay.nl

Publicatiedatum: