Nieuwe merkcampagne Bonduelle moet consumenten aanzetten tot meer plantaardig eten

Bonduelle lanceert een nieuwe merkcampagne. "De verrassende groente van vandaag… voor een beter morgen", wordt de slogan van de campagne die vandaag van start zal gaan. Hiermee bouwt Bonduelle voort op “de verrassende groente van vandaag”, een slogan die consumenten in hun hart hebben gesloten en nog altijd meezingen op het bekende melodietje. 

Voor een beter morgen
“Bonduelle, de verrassende groenten van vandaag" is een van de bekendste pay offs van Nederland. En met de toevoeging “voor een beter morgen” aan deze slogan wil Bonduelle uitdragen wat we doen als merk en hoe we consumenten kunnen helpen naar een beter morgen”, licht Lianne Hanenberg, Marketing Director Benelux toe.

"Want volgens ons ziet morgen er elke dag een beetje 𝗕-ter uit. Door alle kleine 𝗕-tjes die we vandaag doen. Die stappen beginnen klein. Gewoon aan de keukentafel. Met ons dinerbord. Wij maken namelijk samen het verschil, simpelweg door lekker en beter te eten. Op ons bord valt een wereld te winnen. Letterlijk! Denk hierbij aan peulvruchten als lekker en gezond alternatief voor vlees. En een beter morgen gaat verder dan ons bord alleen, ook thema’s als biodiversiteit, bodembescherming, 100% recyclebare verpakkingen en het reduceren van voedselverspilling spelen een belangrijke rol."

Campagne
De campagne brengt een serieuze boodschap op een luchtige en speelse manier. In de boodschap is veel aandacht voor gemak en gezondheidsvoordelen van de categorie en waarom het goed en lekker is om meer plantaardig te eten. De beeldtaal van de campagne is herkenbaar Bonduelle maar wel in een nieuw, fris jasje. Met name televisie, online en de winkelvloer zullen worden ingezet. Fama Volat is het bureau achter de nieuwe campagne.

Bonduelle is een familiebedrijf dat 168 jaar bestaat. Ze zijn op weg naar een B-corp certificering.

Bron: Bonduelle


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven