Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Pierre Hagenaars, Het Packhuys:

"Zevende en achtste topsealmachine aan Europe Retail Packing afgeleverd"

Europe Retail Packing heeft 7e en 8e topsealmachine geleverd gekregen vanuit Het Packhuys. "De eerste machine voor het verpakken van druiven werd besteld en geleverd in 2018, waarna er nog diverse machines mochten volgen voor de verschillende vestigingen van Europe Retail Packing. Hierbij zitten ook complete verpakkingslijnen voor het verpakken van blauwe bessen en tomaatjes", vertelt Pierre Hagenaars van Het Packhuys.


Pierre Hagenaars van Het Packhuys en Arend Solleveld van Europe Retail Packing

De laatst geleverde lijnen bestaan uit een toevoersysteem voor de dozen waar de operators de gevulde druivenschalen op de band zetten, een bypass voor schalen die uitgezocht moeten worden, een afvoersysteem voor de lege dozen naar de achterkant van de lijn, een Eclipse SL4 topsealmachine v.v. thermotransfer printer en een low friction uitvoerband met pakstation om de gesealde schalen terug in de dozen te zetten waarna ze op de pallet geplaatst worden. Deze uitvoering zorgt voor een efficiënt productieproces waardoor Europe Retail Packing de druif zo vers mogelijk kan houden.

"Wij danken Menno Reijgersberg, Arend Solleveld en Zozk Shafik  voor het geschonken vertrouwen door de jaren heen en wensen Europe Retail Packing nog heel veel succes met de topsealmachines en hopen op een langdurig vervolg van onze samenwerking", besluit Pierre.

Voor meer informatie:
Pierre Hagenaars
Het Packhuys
pierre@het-packhuys.com 
www.het-packhuys.com 

Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
Arend@europeretailpacking.nl 
www.europeretailpacking.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven