Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kölla GmbH & Co. KG:

"Dit seizoen aardbeien in kartonnen punnet onder eigen merk Emilie"

"Dit jaar rekenen we vanaf week 1 à 2 op een vertraagde maar continue aanvoer van aardbeien. De totale oogst zal vergelijkbaar zijn met vorig jaar en bestaan uit acht verschillende aardbeienrassen.

Naast de huidige populaire rassen Fortuna en San Andrea neemt ook de vraag naar Rociera en Victory gestaag toe. Het areaal van deze twee aardbeienrassen is gegroeid. Rociera en Victory kenmerken zich door een goede houdbaarheid, aantrekkelijke kleuring en uitstekende smaakeigenschappen. 

De rassen Jjoelita, Leticia en Mirandela zijn eveneens van hoge kwaliteit, ondanks hun bescheiden teeltareaal. Voor het premium segment telen we het ras Calinda, dat ook overtuigt met haar smaak, hoge externe kwaliteit en goede houdbaarheid. 

We staan voortdurend in contact met onze lokale aardbeienspecialisten om goed geïnformeerd te blijven. Tijdens de pluk in januari bezoeken onze specialisten Hans Reichel en Felix Negri teeltlocaties in Huelva, waar zij met onze partners de rassen en de voortgang van de teelt bespreken. Op deze manier weten we zeker dat we altijd aardbeien van de allerbeste kwaliteit aan onze klanten kunnen leveren.

In Huelva, in het zuidwesten van Spanje, wordt een derde van alle Europese aardbeien geteeld. Alle telers van Kölla zijn GlobalGAP-gecertificeerd. Op deze manier hebben we de garantie dat er zich geen illegale waterreservoirs of -putten op hun bedrijven bevinden en dragen we bij aan het behoud van het Donana natuurreservaat. 

Dit seizoen bieden we voor het eerst een kartonnen punnet aan dat voorzien is van onze eigen merknaam Emilie. We gebruiken de beschikbare rassen direct na de oogst, waardoor we altijd de beste kwaliteit aardbeien kunnen verpakken. We bieden een standaard flowpack-verpakking aan evenals een premium verpakking bestaande uit een platte tray van 12x 400g met deksel of een houten krat met 900 of 1.000g."

Voor meer informatie: 
Kölla GmbH & Co. KG
Tel: +49 (0)2131/ 66 13 0
[email protected] 
koella.com

Publicatiedatum: