Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tawny, Midnight Beauty, Arra 29 en Arra 30

Middellate Zuid-Afrikaanse druiven worden nu verpakt

De South African Table Grape Industry (SATI) heeft update van de stand van het druivenseizoen per regio gepubliceerd inclusief gegevens over de intake en export. In Northern Provinces en Orange River is een begin gemaakt met het verpakken van middellate druivenrassen. 

Northern Provinces
Tot de middellate rassen die nu worden verpakt behoren Tawny, Midnight Beauty, Arra 29 en Arra 30. Er worden goede aantallen verpakt. De komende twee weken zullen telers ook beginnen met het verpakken van de rassen Red Globe, Sweet Celebration en Sweet Joy.

Orange River
De voornaamste verpakkingsperiode in deze regio ging in week 50 van start. In de regio Blouputs is men klaar met het verpakken van Early Sweet-, Prime- en Flame-druiven. De weersomstandigheden zijn uitstekend nu de rassen Sugraone, Rally en Sugra 13 worden verpakt. 

In Olifants River is men onder zeer gunstige weersomstandigheden begonnen met het verpakken van pitloze Flame-druiven.

In de regio Piketberg in Berg River zal men deze week starten met het verpakken van het ras Prime. In Hex River zullen de eerste druiven naar verwachting pas na Kerst worden verpakt. 


Klik hier voor een vergroting

Publicatiedatum: