Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indoor teeltbedrijf onthult nieuw merk bij introductie groentelijn

Square Roots, een technologisch indoor teeltbedrijf, heeft een nieuwe merkidentiteit onthuld waarin de missie van het bedrijf om consumenten jaarrond van lokaal geteelde AGF te voorzien nog beter tot uitdrukking komt. Het nieuwe imago van Square Roots is vanaf begin deze maand onder meer terug te zien in het winkelschap, op sociale media en de website van het bedrijf. 

“Consumenten vragen in toenemende mate om verse, lokaal geteelde producten," zegt Tobias Peggs, medeoprichter en CEO van Square Roots. "Onze merkidentiteit benadrukt het vermogen van Square Roots om aan deze vraag tegemoet te komen."

De verticale etikettering van de nieuwe verpakkingen van het bedrijf is een knipoog naar het feit dat Square Roots is begonnen met verticale teelt. Dankzij het smallere etiket is nog meer van het product te zien. Alle producten van het bedrijf zijn bovendien 100% traceerbaar en elke verpakking is voorzien van een scanbare QR-code, wat consumenten de mogelijkheid biedt om te zien waar, hoe en door wie hun groenten zijn geteeld.

Om in 2021 nog beter aan de groeiende vraag naar lokaal geteelde verse AGF te kunnen beantwoorden, introduceerde Square Roots nieuwe salademelanges en breidde zij haar kruidenassortiment verder uit. Alle producten van Square Roots zijn minstens 14 dagen houdbaar, vrij van chemische gewasbeschermingsmiddelen en GGO's en worden lokaal geteeld in de geklimatiseerde indoor farm van het bedrijf.Tot het uitgebreide assortiment behoren:

  • Basilicum: Square Roots basilicum is te gebruiken als garnering of kan tijdens de bereiding aan gerechten worden toegevoegd om ze meer smaak te geven. 
  • Koriander: Een aromatisch kruid met een pittige smaak. De koriander van Square Roots geeft gerechten een frisse, citroenachtige smaak en is geschikt voor bijvoorbeeld salades of dips. 
  • Dille: Citrusachtig, licht en mild. De dille van Square Roots geeft dressings en dipsauzen een lichtzoet aroma. 
  • Peterselie: Fris en luchtig. Dit subtiele kruid is de ideale garnering voor vrijwel ieder gerecht. 
  • Spring Mix: Verfrissend, zacht en levendig. Deze melange zit boordevol smaak en bevat micro- boerenkool, mizuna, tatsoi en knapperige baby leaf-sla.  
  • Super Mix: Hartig en knapperig. De Super Mix van Square Roots is een melange van broccoli, boerenkool, micro-kool en krokante tatsoiblaadjes. 

Voor meer informatie: 
John Kell
Square Roots
Tel: +1 856 816 7113
[email protected] 
www.squarerootsgrow.com 

Publicatiedatum: