Interpera 2022

Internationale perensector ontmoet elkaar in Rotterdam

De 14e editie van Interpera vindt van 28 tot en met 30 juni 2022 plaats in Rotterdam. Het internationale perencongres, georganiseerd door AREFLH en DPA/GroentenFruit Huis, brengt de internationale perensector bijeen om te praten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de sector.  Technische tour 
Interpera is een driedaags evenement. Op de eerste dag worden diverse bedrijven bezocht in de Betuwe. Hierbij staan teelt, nieuwe rassen, onderzoek, sorteren en verpakken centraal. 

Interpera congres 
Het congres start op woensdag 29 juni in het Zalmhuis in Rotterdam. Op die dag staan diverse onderwerpen centraal zoals de ontwikkelingen in de markt, inzicht in de consument, innovaties en meer. Na het congres wordt er een diner georganiseerd in de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. 

Perendag in Krabbendijke
Op de derde dag wordt er een bezoek gebracht aan De Perendag in Krabbendijke. Een unieke samenwerking die het nationale en internationale publiek bij elkaar brengt. Niet alleen telers bezoeken De Perendag, maar ook verkopers, technische bedrijven en partners uit de sector op het gebied van innovatie, gewasbescherming en bemesting. Dit event biedt de mogelijkheid om te netwerken, kennis te delen en te praten over ontwikkelingen in de sector.   

Definitieve programma
"In 2022 wordt voor het eerst Interpera in Nederland georganiseerd. Voor bedrijven, van telers tot handelaren, is dit het moment om te netwerken met collega's uit de internationale perensector", aldus Richard Schouten, directeur van DPA/GroentenFruit Huis.

Begin 2022 zijn de kosten en het definitieve programma bekend en start de ticketverkoop.

Voor meer informatie:
www.interpera.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven