Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marcelissen kijkt tevreden terug op 2021

"Meer dan honderd machines verkocht, waaronder een aantal volledige verwerkingslijnen"

Managing Director Jos Derijk van machinebouwer Marcelissen kijkt tevreden terug op een bewogen jaar, waarin de coronacrisis andermaal de boventoon voerde. "Samen hebben we dit jaar meer dan honderd machines verkocht, waaronder een aantal volledige verwerkingslijnen. We verkopen deze machines niet alleen in Nederland en omstreken, maar ze zijn dit jaar wereldwijd getransporteerd naar 19 verschillende landen waaronder Egypte, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten."

"In tegenstelling tot de meesten van ons, hebben onze machines wel wereldwijd kunnen reizen in deze coronacrisis. We hopen dat volgend jaar weer wat 'normaler' wordt, maar zelfs na de liefst 14.400 gedronken kopjes koffie, blijft het koffiedik kijken."

"Naast onze dagelijkse werkzaamheden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van ons bedrijf in lijn met de laatste trends binnen de sector. Zo hebben we dit jaar de eerste concrete stappen betreft Servitisering geïntroduceerd en hebben we daarnaast een roadmap richting industry 4.0 gecreëerd. Binnen de engineering afdeling zijn we gestart met een nieuw PDM pakket en we hebben onze machines doorontwikkeld, waaronder de optische sorteermachine die nu ook ongeschilde aardappelen kan verwerken. Deze machine stellen we sinds kort tentoon in een VR omgeving. Je waant jezelf virtueel letterlijk in en rond de machine!"

"Al met al is 2021 wederom een geslaagd jaar voor ons en ik kijk al uit naar volgend jaar. Waarin we kunnen verder bouwen aan onze missie om te zorgen dat al onze machines van topniveau zijn én blijven." besluit Jos.

Voor meer informatie:
Marcelissen
Blauwwater 14
5951 DB Venlo
+31 (0) 77 475 2002
[email protected] 
www.marcelissen.com 

Publicatiedatum: