Strategisch partnership voor Postuma AGF en Van Tol Versunie

Postuma AGF gaat het AGF-assortiment van Van Tol Versunie verzorgen. De directies van beide bedrijven hebben afgelopen vrijdag 10 december een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Het is de conclusie van een traject waarin beide bedrijven uitgebreid kennis gemaakt hebben. De klik is er. Beide familiebedrijven hebben hetzelfde DNA waarbij geldt dat ze gezamenlijk hun ondernemers centraal stellen. Na jarenlang zelf de AGF te hebben ingekocht belandde Van Tol Versunie voor een strategische keuze. Zelf verder gaan of een strategische partner zoeken waarin beide partijen elkaar versterken.

Na een zorgvuldig traject is de keuze op Postuma AGF gevallen. "Vanaf het eerste contact voelde het heel goed en vertrouwd. We hebben hetzelfde type klanten en begrijpen heel goed met welke uitdagingen ze te maken hebben. Daarbij is Postuma een modern bedrijf dat vooruitstrevend omgaat met het AGF-assortiment, voor ons twee essentiƫle uitgangspunten", licht Peter Kaandorp, Operationeel directeur Versunie toe.

De groothandel uit IJsselmuiden is verheugd over de samenwerking met Van Tol Versunie. "Er zijn veel overeenkomsten tussen het type klant van de Versunie en Postuma. Kleine ondernemers die veelal zelf op de winkelvloer staan. Hard werkend, creatief en gepassioneerd. De samenwerking brengt dan voordelen voor beide partijen. Bij Postuma zit de kennis en inkoopkracht op het gebied van AGF. Bij Van Tol Versunie zit veel expertise op het gebied van concepten en een versbrede aanpak", aldus Jarno Kwakkel, commercieel directeur Postuma AGF.

De komende maanden zullen worden gebruikt om de samenwerking verder praktisch in te vullen en vanaf 1 april 2022 zal het volledige AGF-assortiment van Van Tol Versunie via Postuma AGF worden ingevuld.

Bron: Postuma AGF/Van Tol Versunie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven