derde fase nieuwbouw deze week in gebruik genomen

DC Van der Helm en Trofi Pack met 9.500 zonnepanelen zelfvoorzienendTholen - Vanaf april 2020 zijn Trofi/Trofi Pack en Van der Helm actief in het nieuwe distributiecentrum in Den Hoorn. Bestond het totale pand in de eerste twee fases al uit 40.000 m2, waarvan 24.000 m2 voor Van der Helm en 16.000 m2 voor Trofi Pack, inmiddels hebben de bedrijven allebei 20.000 m2 tot hun beschikking. Deze week is namelijk fase 3 van de nieuwbouw in gebruik genomen, goed voor een oppervlakte van 4.000 m2, met een uitbreiding van 1.500 palletplaatsen en vijf rijpcellen.

"Maar we groeien niet alleen in vierkante meters, ook op duurzaamheidsgebied maken we grote stappen. Zo liggen er op het dc inmiddels 9.500 zonnepanelen, waarmee we zelfvoorzienend zijn op het gebied van stroom en ons bedrijf dus CO2-neutraal opereert. Daar ben ik apetrots op", vertelt Gerard van der Helm.

"We bewijzen met deze groei dat onze bedrijfsfilosofie werkt. We kunnen klanten van A tot Z bedienen, van zeevracht, transport tot het inklaren, verpakken en orderpicken en de hele douane-afhandeling. Dankzij de uitbreiding krijgen we de om meer ruimte om klanten van onze dienstverlening te voorzien", aldus Gerard.

Ook Harry van der Hout van Trofi Pack is enthousiast over de samenwerking. "Onze formule om de klanten te ontzorgen slaat aan in de markt. Ook dit seizoen hebben zich weer enkele nieuwe klanten aangemeld. Met name in de producten avocado's, mango's en druiven weten veel Europese retailklanten ons te vinden. Het is niet te geloven, maar de nieuwbouw stond deze week alweer voor 70% vol!"

Voor meer informatie:
Van der Helm
Harnaschdreef 12
2635 BT Den Hoorn
Tel: 010-2995622
m.dacher@vdhelm.com 
www.vanderhelmlogistics.com

Harry van der Hout
Trofi Pack
Tel: 0174-266100
h.vdhout@trofipack.nl  
www.trofipack.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven