Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogste punt van bouw nieuwe fabriek Hessing bereikt

Hessing Supervers heeft het hoogste punt in de bouw van haar nieuwe productielocatie in Greenport Venlo bereikt. Dit werd maandag gevierd met het hijsen van een vlag op dit hoogste punt. Vanaf 2023 draait hier een hypermoderne fabriek van waaruit elke dag duizenden zakjes met versgesneden groente naar haar klanten zullen stromen. Meer dan 1.350 medewerkers zullen er werkzaam zijn in productie, kwaliteit, techniek en logistiek.

Komst fabriek biedt nieuwe werkgelegenheid in de regio
De nieuwe fabriek van Hessing biedt straks veel extra banen in de regio. Een deel van de medewerkers zal vanuit andere vestigingen naar Greenport Venlo overstappen, maar dit is niet genoeg om alle vacatures te vervullen. Hessing Supervers wil in haar personeelsbezetting, naast huidige medewerkers, uitdrukkelijk ruimte geven aan werkzoekenden uit de regionale arbeidsmarkt. Het bedrijf zoekt toppers op alle niveaus. Hiervoor start Hessing in het begin van het nieuwe jaar een grote wervingscampagne.


vlnr: Uitvoerders van v.d. Ven, Michiel Louwe Kooijmans, Michel van Rijswijck, Josja van Isterdael

320.000 kilo groenten per dag vanuit de nieuwe fabriek
Met de ligging van de nieuwe fabriek dicht bij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland, wordt de groente direct van het land verwerkt. Via geautomatiseerde processen verwerkt de nieuwe productielocatie straks elke dag 320.000 kilo groenten tot meer dan 850 verschillende groenteproducten. Er komen 100 productielijnen voor het snijden, wassen, drogen en verpakken van verse groente. 

Bouw verloopt voorspoedig
Zes maanden na het leggen van de eerste steen is nu dus het hoogste punt van de bouw bereikt. ''We zijn enorm trots op deze mijlpaal'', vertelt Josja van Isterdael, locatiemanager in Greenport Venlo. ''Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, maar de bouw loopt op schema en je ziet elke dag meer de fabriek ontstaan. Zo zijn onder andere de personeelsingang en de technische dienstruimte in staalbouw neergezet en staan ook de wanden al.''

Voor meer informatie:
Hessing Supervers
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk
www.hessingsupervers.nl 

Publicatiedatum: