Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo België opent eerste Jumbo City in Antwerpen

Jumbo opende woensdag rond 9.00 uur de deuren van haar eerste Belgische Jumbo City, de vijfde winkel in de provincie Antwerpen en tevens de zestiende Jumbo winkel in België. De stadse winkel is gevestigd in de Teniersplaats 5 in Antwerpen.

Jumbo City is een binnenstedelijk winkelconcept waar alles draait om de verschillende behoeften van de klant in de binnenstad. Inwoners en bezoekers van Antwerpen kunnen er vanaf vandaag terecht voor zowel een ruim aanbod aan dagelijkse boodschappen als voor verschillende verse producten voor thuis of onderweg. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.


Bij binnenkomst worden klanten verrast door een gamma aan verse groenten en fruit

Antwerpenaren maken kennis met Jumbo City
Met Jumbo City speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van klanten en bezoekers in de stad. De gloednieuwe stadswinkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 600 vierkante meter en stelt zo’n 50 mensen uit de regio te werk. “We zijn enorm trots op de nieuwe winkel en het enthousiaste team is er helemaal klaar voor om inwoners en bezoekers van Antwerpen de beste food- en winkelbeleving te bieden,” geeft Valentijn Van de Velde aan, samen met Martijn Vis filiaalmanager van Jumbo City Antwerpen.

Dagelijkse boodschappen én To Go producten
“We willen onze klanten verwennen met een uitgebreid aanbod aan dagelijkse boodschappen, afgestemd op de behoeften van de klant uit de binnenstad,” vervolgt Vis. “Zo hebben we onder meer een groot biologisch assortiment. Ook vinden klanten in onze nieuwe winkel verse maaltijden en lekkere en gezonde producten voor thuis en onderweg. De verse maaltijden, To Go producten en de producten uit de bakkerij zijn afgestemd op de verschillende eetmomenten van de dag. Zo kunnen klanten er terecht voor onder meer lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij en een assortiment gesneden fruit, sappen, smoothies en La Place koffie. Ook verse pizza’s, belegde broodjes en kip vanuit warme grill zijn er te vinden. Klanten kunnen een verkorte route door de winkel nemen en rekenen binnen een handomdraai af bij de self checkoutkassa’s.”


Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, kip van de warme grill en eigenbereide pizza’s

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City in Antwerpen ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zondag geopend van 8.00 tot 20.00 uur.

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Fanclub breidt verder uit
“We hebben al 15 Jumbo winkels geopend in België en hebben daardoor gemerkt dat Belgen onze én, én, én formule omarmen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag nu ook deze Jumbo City in Antwerpen openen en Belgen zo ook onze binnenstedelijke winkel kunnen leren kennen,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “De Terniersplaats in Antwerpen is daarvoor de perfecte locatie. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer en de fiets- en wandelroute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten. Zo bereiken we gemakkelijk de klanten in de stad en kunnen we hen ook laten kennismaken met onze Jumbo formule. Net zoals in alle andere Jumbo winkels staat er ook in Antwerpen weer een fantastisch team klaar om continu in te spelen op de wensen van onze klanten.”

De nieuwe Jumbo City Antwerpen wordt geopend door filiaalmanagers Martijn Vis en Valentijn Van de Velde en het team van Jumbo City, samen met Peter Isaac, managing director Jumbo België.

Publicatiedatum: