Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Turkse groenten volgen Hollandse op bij 1 Fresh International

Nieuwe AGF-groothandel in Rotterdam van start

Tholen - Het Turkse groenteseizoen is van start gegaan bij 1 Fresh International in Rotterdam. Het bedrijf werd in mei 2021 opgericht door Yunus Yildirimer en Mevlut Uzun. "Ons doel is om Turkse groenten vers vanaf de tuinder in Turkije naar Nederland te halen, om het aan te bieden aan klanten in Nederland en elders in Europa."


Yunus Yildirimer en Mevlut Uzun

1 Fresh International combineert de import met de verkoop van hoofdzakelijk Hollandse kasgroenten. "Onze hoofdproducten zijn onder meer komkommers, tomaten en paprika's, waarbij wij direct met de tuinders werken. In de winter vullen we dit aan met de import vanuit landen als Turkije, Spanje en Marokko, zodat we onze klanten 365 dagen per jaar volop kunnen leveren", vertelt account manager Mevlut. "Vanaf deze week hebben we wekelijks binnenkomsten van verse Turkse groenten onder het merk Semirs. Vanaf volgende week ontvangen we ook citroenen en grapefruit onder dit merk en dat zal doorlopen tot mei 2022. Uiteindelijk willen we in heel Europa een bekend merk neer gaan zetten", besluit Mevlut ambitieus.

Voor meer informatie:
Yunus Yildirimer / Mevlut Uzun.
1 Fresh International
Vlaardingenweg 62
3044 CX Rotterdam
Mob: +31 6 21 36 35 21 / +31 6 84 56 84 77
[email protected]