Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1.200 Tesco-werknemers in distributiecentra gaan staken

Asda test in het VK eerste navigatiedienst voor blinde en slechtziende shoppers
Asda test nieuwe technologie met een indoor kaartdienst om blinde en slechtziende shoppers te helpen navigeren in haar winkels. Asda's vlaggenschip, de technologische winkel in Stevenage, zal de eerste supermarkt in het Verenigd Koninkrijk zijn die geïntegreerd wordt in de GoodMaps smartphone app.
Bron: retailgazette.co.uk 

Tesco: Werknemers distributiecentrum plannen stakingen voor Kerstmis
Tot 1.200 werknemers van Tesco-distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk zijn van plan te gaan staken in de aanloop naar Kerstmis, zegt de vakbond Unite. De werknemers, waaronder magazijnmedewerkers en vrachtwagenchauffeurs, zijn werkzaam op locaties in Antrim, Belfast, Didcot en Doncaster. Tesco heeft een loonsverhoging van 4% aangeboden, die volgens Unite neerkomt op een "reële loonsverlaging" als gevolg van de inflatie. Tesco zei dat de deal eerlijk was en dat het eventuele verstoringen zou beperken.
Bron: bbc.com 

Frankrijk: Carrefour introduceert zijn abonnementsdienst op Carrefour.fr
Carrefour heeft zojuist een nieuwe abonnementsdienst geïntroduceerd om alledaagse producten via zijn website geleverd te krijgen. Klanten kiezen gewoon de producten die ze regelmatig thuis geleverd willen krijgen en bepalen vervolgens de frequentie op basis van hun bevoorradingsbehoeften.
Bron: carrefour.com 

Publicatiedatum: