Primland

Het Oscar Red kiwiseizoen is begonnen

Na de Oscar Gold-kiwi’s te hebben ontwikkeld, gaat Primland verder met de plannen rondom rasseninnovatie en biedt het bedrijf consumenten nu ook de rode Oscar Red Kiwi Passion-kiwi's aan. Deze bijzonder zoete fruitsoort, minder zuur dan de groene kiwi, met hints van tropische smaken als passiefruit en granaatappel, zal nieuwe consumenten aanmoedigen de voedingswaarde van kiwi te ontdekken. De Oscar Red-kiwi wordt verkocht in punnets van 3 kg en in punnets van 4 of 6 stuks fruit.

Gezien de populariteit van het nieuwe kiwiras onder consumenten, zal deze eerste kiwiteelt waarschijnlijk al enkele tonnen opbrengst halen. De kwaliteit van het ras voldoet aan de maatschappelijke verwachtingen, vooral op het gebied van smaak. Het seizoen is half november begonnen en duurt nog tot ongeveer eind januari.

De opdeling in groen, geel en rood draagt ​​bij aan de bekendheid van het merk Oscar, dat in de winkels verder zal worden gepromoot. Om deze drie kiwivarianten nog meer in de kijker te zetten, zal Primland de website www.oscar.kiwi verder uitbouwen. Ook de website wint steeds meer aan populariteit met meer dan 180.000 bezoekers in 2021.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven