Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CMA CGM Air Cargo bestelt vier Airbus A350F

CMA CGM Air Cargo heeft vier Airbus A350F volvrachtvliegtuigen besteld met de beste milieuprestaties van de sector. In een persbericht staat te lezen:

Uitgerust met de nieuwste technologie├źn en in het bijzonder met een geoptimaliseerd brandstofverbruik, zal de A350F bij levering het vrachtvliegtuig zijn met de beste milieuprestaties in de sector, met name op het gebied van CO2-uitstoot.

Met een laadvermogen van meer dan 100 ton en een actieradius van bijna 9.000 kilometer zal de A350F het aanbod op lange afstandsvluchten versterken, zodat we beter aan de behoeften van de klanten kunnen voldoen.

De luchtvrachtdivisie CMA CGM Air Cargo werd gelanceerd in februari 2021 en beschikt momenteel over een moderne vloot van 4 Airbus A330-200F die zal worden aangevuld met twee Boeing 777 vrachtvliegtuigen, te beginnen in het voorjaar van 2022.

Voor meer informatie: cma-cgm.com

Publicatiedatum: