Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port

Martijn de Greve presenteert Fresh Ambition

Dutch Fresh Port heeft Martijn de Greve gestrikt voor de netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port: Fresh Ambition op 4 november a.s. Hij zal als debatleider de gesprekken over thema’s als Dutch Fresh Port in de wereld, Cargo Hyperloop, Reststromenhub en Campusontwikkeling in goede banen leiden.

Martijn de Greve presenteert sinds januari 2014 voor Omroep WNL het politieke praatprogramma WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1. Hij heeft een sterke voorliefde voor het (politieke) debat. Volgens zijn management is hij een tikje kwajongensachtig. Met humor en veel vaart schakelt hij moeiteloos tussen verschillende sprekers; bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij zijn toehoorders niet en zal die waar mogelijk in het debat betrekken.

Ondernemer op Dutch Fresh Port? Meld je aan voor deelname aan het event. Deelname is gratis. Het programma vind je via deze link. 

Publicatiedatum: