Landelijke Afstemming Hardfruit 2021

Op donderdag 18 november 2021 organiseert het KCB wederom een Landelijke Afstemming Hardfruit. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle keurmeesters en keurcoördinatoren met belangstelling voor de kwaliteit van appelen en peren. Het doel van de bijeenkomst is om aan te geven hoe de kwaliteit binnen de kwaliteitsklassen moet worden beoordeeld.

Tijdens de bijeenkomst wordt kort teruggeblikt op het afgelopen seizoen en aandacht besteed aan de te verwachten ontwikkelingen voor het komende seizoen. Dit wordt op praktische en interactieve wijze gedemonstreerd aan de hand van monsters van appelen en peren.

Deze middag is een goede gelegenheid om met uw vakgenoten en medewerkers van het KCB over kwaliteit te discussiëren. 

Wanneer? 
Donderdag 18 november 2021 van 14.00 tot 15.30 uur

Waar?
Fruitmasters Geldermalsen, De Afmijnzaal
Industrieterrein “De Watermolen”
Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen

Aanmelden en coronamaatregelen
Wij zijn blij dat deze middag weer fysiek kan worden gehouden maar willen graag dat iedereen gezond blijft, ook na het bezoeken van deze bijeenkomst. Daarom vragen we iedere bezoeker een vaccinatie-, herstel of testbewijs te laten zien (QR-code) samen met een identiteitsbewijs.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar kkb@kcb.nl  met  onderwerp: “Hardfruitbijeenkomst”. Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en eventueel andere contactgegevens. Gelieve niet meer dan 2 personen per bedrijf aan te melden. Het aantal bezoekers is beperkt tot 50 personen, dus meld u snel aan.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven