Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arne Weverling naar organisatieadviesbureau Rijnconsult

Voormalig Tweede Kamerlid, wethouder en ondernemer Arne Weverling heeft zich aangesloten bij organisatieadviesbureau Rijnconsult.

Dit consultancybureau werd in 2021 uitgeroepen tot Beste Managementadviesbureau. Weverling gaat zich met name richten op Agrifood & Tuinbouw en de voedseltransitie. Als voormalig voorzitter van de landelijke wethoudersvereniging en bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Gemeenten is hij ook beschikbaar voor vraagstukken m.b.t. Binnenlands Bestuur.

Weverling heeft in zijn werkzame leven veel ervaring opgedaan met het agenderen en realiseren van verandering. Met zijn communicatiebureau Arling begeleidde hij 15 jaar lang bedrijven uit het tuinbouwcluster bij hun positionering. Als wethouder van gemeente Westland was hij onder meer verantwoordelijk voor arbeidsmigratie, ruimtelijke ordening en internationalisering van de sector en stond hij aan de basis van HortiHeroes en Dutch Greenhouse Delta. Als Kamerlid was hij woordvoerder buitenlandse handel, voedsel, tuinbouw en biotechnologie.

Voor Rijnconsult gaat Weverling zich richten op strategische vraagstukken en het versterken van samenwerking in netwerken en ketens en tussen overheid en bedrijfsleven. "Als aanjager van duurzame vooruitgang is er genoeg te doen op het gebied van ESG, Environmental, Social en Governance. Ik help organisaties graag bij die transitie."

Bron: Rijnconsult

Publicatiedatum: