Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kai Mangelberger, waarnemend projectleider Fruit Logistica:

"Op basis van de huidige inschrijvingen verwachten we meer dan 2.000 exposanten"

De Fruit Logistica, die van 9 tot 11 februari in Berlijn plaatsvindt, meldt een hoog aantal inschrijvingen en grote internationale belangstelling.

Kai Mangelberger, waarnemend projectleider van de Fruit Logistica: "De behoefte aan persoonlijke ontmoetingen op een fysiek evenement is enorm, juist omdat dit al zo lang niet meer mogelijk was. Het is bekend dat sommige bedrijven aarzelden om zich te registreren. Deze terughoudendheid is echter gestaag afgenomen, omdat internationale beurslocaties, waaronder Berlijn, aantonen dat drukbezochte evenementen weer kunnen plaatsvinden. Wij zijn reeds ver gevorderd met de planning en hebben onze exposanten vandaag hun plaatsen toegezonden."

Het aantal geregistreerde exposanten voor de Fruit Logistica 2022 ligt reeds op een vergelijkbaar niveau met het laatste evenement en ook de internationale belangstelling met ondernemingen uit 68 landen is zeer positief. "Op basis van de inschrijvingen tot nu toe verwachten wij voor de Fruit Logistica 2022 meer dan 2.000 exposanten", zegt Kai Mangelberger.

Een overzicht van alle exposanten op de Fruit Logistica 2022, inclusief de mede-exposanten, wordt in november op de website van de Fruit Logistica 2022 gepubliceerd.

Publicatiedatum: