Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam: mevrouw Cato Linders

Mevrouw Cato Linders-Ponjee is overleden. Ze was samen met haar echtgenoot Jan de grondlegger van het familiebedrijf Jan Linders. "Vanuit hun zuivelbedrijf startten ze in de jaren ’50 een zelfbedieningswinkel, die goeddeels door mevrouw Linders werd gedreven. Het was met recht ‘haar winkel’. In 1963 openden ze in Gennep hun eerste supermarkt, aanvankelijk met de naam “Klimop supermarkt” en later herdoopt als J-markt. Dit was de start van het familiebedrijf Jan Linders Supermarkten zoals we die vandaag de dag kennen.

De laatste jaren bewoonde mevrouw Linders een appartement boven de nieuwgebouwde Jan Linders supermarkt in Gennep. Ze kwam daar vaak meerdere keren per dag en dan kon ze in haar betrokkenheid enthousiast maar ook behoorlijk kritisch zijn. Ze genoot ervan onder de mensen te komen en ze vond het fijn om met al haar ervaring in de detailhandel nog een bijdrage te kunnen leveren."

Publicatiedatum: