Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thomas Stütz - Früchte Braun:

"Brio mango's hebben een sensationele smaak"

Voor Früchte Braun, een bedrijf uit Kößlarn in de Neder-Beierse driehoek, gaat het dit jaar veel beter dan in 2020, onder andere omdat de vraag weer is toegenomen. Thomas Stütz sprak over zijn assortiment mango's en waarom hij steeds minder wil werken met goederen die van ver worden verscheept of ingevlogen.

"Momenteel bieden wij de mangosoort Osteen van het merk Brio aan, die per vrachtwagen vanuit Valencia komt naar Matthäus Schenk in München, van wie wij op onze beurt de mango's verkrijgen. De Brio mango's worden gekenmerkt door een sensationele smaak en een bijzondere kwaliteit. Voordat we met de Brio mango's begonnen, verhandelden we vooral mango's die werden verscheept of ingevlogen."

Stütz wil er echter naar streven minder mango's per schip te importeren, omdat de smaak eronder lijdt. "Als je een kind een mango geeft die lekker smaakt, zal het eerder geneigd zijn het fruit in de toekomst weer te eten." Zijn belangrijkste klanten zijn het hotelwezen, de gastronomie en soms ook de levensmiddelenhandel. Al met al is het seizoen nogal onopvallend verlopen, volgens Stütz.

Voor meer informatie:
Thomas Stütz
Früchte Braun GmbH
Hubreith 10
94149 Kößlarn, Duitsland
+49 85 3696 180 
info@fruechte-braun.de 
www.fruechte-braun.de 

Publicatiedatum: