Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met Najib Amhali en Stephan Schneider

AGF Kennis(sen)dag in het Van Gelder Experience Center op dinsdag 30 november 2021

Pantheon Van Gelder
Gouden sponsor

Dit jaar organiseren we weer een AGF-Kennis(sen)dag. Het evenement wordt georganiseerd op dinsdag 30 november in nieuwe Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd met sprekers van binnen en buiten de branche.

Van Gelder Experience Center

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.

Sprekers

Najib Amhali
Najib Amhali is misschien wel de populairste cabaretier van dit moment. Naast grappen maken kan Najib zelfs zingen! In zijn avondvullende show biedt Najib je een vrolijke kijk op zijn eigen leven. Een voorstelling van Amhali is wervelend, ontroerend maar vooral enorm hilarisch. Zijn shows zijn dan ook altijd volledig uitverkocht, maar wij hebben hem kunnen vastleggen voor de AGF-Kennisdag.

Najib Amhali

Stephan Schneider | CO2 Correct
Stephan Schneider Als zoon van een uitvinder zoekt Stephan Schneider altijd naar oplossingen om het leven voor mensen makkelijker te maken. Het familiebedrijf Vacu Vin waar hij 12,5 jaar heeft gewerkt is verantwoordelijk voor het bedenken van o.a. de vacuum wine saver, de ananas snijder maar ook het Tv-programma Het beste idee van Nederland. Na een zeer leerzame kennismaking met de AGF-wereld als marketingmanager bij het bedrijf HillFresh International is hij inmiddels begonnen met een nieuw initiatief genaamd CO2 Correct. Dit alles met 1 doel, het toegankelijk maken van duurzaamheid voor bedrijven binnen de AGF-sector. Ontdek hoe Stephan dit moeilijke onderwerp “verduurzamen” op een creatieve manier wil aanpakken.

Aptean GFhuis ZON  
Zilveren sponsors

 

Programma

14.30 uur - Optioneel: rondleiding Van Gelder Groente en Fruit
15.00 uur - Ontvangst
15.45 uur - Welkomstwoord Van Gelder
16.00 uur - Presentatie Najib Amhali
16.30 uur - Pauze
17.00 uur - Presentatie Stephan Schneider | CO2 Correct
18.00 uur - Buffet
19.30 uur - Borrel
21.30 uur - Einde

Locatie

Van Gelder Ridderkerk, Krommeweg 10, 2988 CB Ridderkerk


 

 


Entree

AGF-handelaren betalen € 95,00 per persoon. Toeleveranciers en andere geïnteresseerden betalen € 195,00 per persoon. Op 4 aanmeldingen van AGF-handelaren wordt 1 toeleverancier toegelaten.


Sponsormogelijkheden

We hebben nog enkele sponsorplaatsen vrij. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

Azians BDO Belorta
Roma    
Bronzen sponsors


 

Publicatiedatum: