Fresh-key garandeert effectieve detectie van temperatuur en vochtigheid

Temperatuur en vochtigheid spelen een belangrijke rol bij het behoud van de versheid van landbouwproducten vanaf het veld tot op het bord van de consument. Temperatuur en vochtigheid hebben een grote invloed op de ontkieming van zaden en de groei en ontwikkeling van planten, maar ook op de bewaring na de oogst en tijdens het vervoer.

90-day Temperature and Humidity Data Logger90-dagen temperatuur en vochtigheid datalogger

Om ervoor te zorgen dat verse groenten en fruit in alle stadia van de bevoorradingsketen steeds de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad hebben, is het belangrijk gebruik te maken van controle-instrumenten. Sinds de uitbraak van de pandemie van het coronavirus zijn visualisatie, traceerbaarheid en tijdige levering van producten die onder gekoelde omstandigheden worden vervoerd, van bijzonder belang geworden. Daartoe is het van essentieel belang te beschikken over informatie over de temperatuur, de vochtigheids-graad en de plaats waar de goederen zich bevinden.

60-day Temperature and Humidity Data Logger60-daagse temperatuur- en vochtigheidsdatalogger

"In China is de populariteit van geïmporteerd fruit, zoals Peruaanse blauwe bessen, Chileense kersen en Ecuadoraanse bananen, blijven toenemen en de consument is steeds veeleisender geworden wat betreft de kwaliteit van dit importfruit. Het garanderen van de hoge kwaliteit van het fruit in de hele toeleveringsketen is voor alle partijen het belangrijkste punt van zorg geworden. Door de steeds grotere vraag op de markt is het aantal leveranciers van temperatuur- en vochtigheidsdatameters van jaar tot jaar toegenomen. In deze context werd Fresh-key (Xianyue Technology) enkele jaren geleden formeel opgericht, " vertelde Tina Sun, algemeen directeur van Fresh-key (Shanghai) Technology.

Fresh-IOT online volgsysteem

"Als dynamisch en innovatief bedrijf hebben wij de afgelopen jaren niet alleen met succes een reeks apparaten gelanceerd die de temperatuur en de vochtigheid gedurende 60 dagen en 90 dagen registreren, maar hebben wij ook ons eigen online volgsysteem Fresh-IOT gelanceerd". Het systeem maakt het mogelijk in realtime de temperatuur, de vochtigheid en de locatiegegevens bij het koeltransport van goederen te volgen en nodigt tevens uit tot samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen met het oog op een visueel traceerbaarheidssysteem," aldus Tina Sun.

Tina Sun, algemeen directeur van Fresh-key (in het midden) en haar team

De afzetmarkt van Fresh-key bestrijkt een groot aantal landen, waaronder landen in Latijns-Amerika en Europa, waar wegvervoer de belangrijkste logistieke methode is. In de toekomst verwacht Fresh-key haar activiteiten in Peru, Argentini├ź, Costa Rica en andere landen te ontwikkelen door nauw samen te werken met plaatselijke agenten.

Voor meer informatie:
Tina Sun
Fresh-key (Shanghai) Technology Co., Ltd
tina@fresh-key.com
www.fresh-key.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven