Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frutos Los Pisaos heet nu Eco Group Spain

Frutos Los Pisaos start het seizoen 2021/22 met een nieuwe naam: Eco Group Spain. Het familiebedrijf uit het Spaanse Motril wordt geleid door Francisco García Pérez en in de raad van bestuur zetelt ook zijn broer Miguel García Pérez. Vanwege de hoge leeftijd van hun vader, Francisco García Mota, oprichter van Frutos Los Pisaos, die na meer dan 30 jaar verbonden te zijn geweest aan de sector besloten heeft met pensioen te gaan, verandert het bedrijf nu ook van naam.

Eco Group Spain wijzigt verder niets aan de activiteiten of structuur van het bedrijf. Het gaat gewoon door met de teelt en afzet van biologische groenten en Demeter groenten en rekent daarbij op alle huidige medewerkers, faciliteiten en areaal.

Voor het nieuwe seizoen verwacht het bedrijf 35% meer flespompoen en 24% meer zoete aardappelen te oogsten. Ook de teelt van andere groenten wordt uitgebreid: rode en groene spitskool, komkommer, aardappel en aubergine.

Voor meer informatie:  
Eco Group Spain
Camino de las Ventillas. Rambla del Puntalón
18600 Motril (Granada) - Spanje
+34 958 069 116
info@lospisaos.es
www.lospisaos.es

Publicatiedatum: